Top atrakcije

 


Savjeti za vozače

Savjeti za vozače putničkih automobila

Na mapi ispod nalazi se pravac dolaska od ulaza u grad iz pravca Užica, pa do višegradske ćuprije. Ulica Kralja Petra Prvog je zatvorena za saobraćaj u periodu od 17 do 24 časa, pa se umjesto nje u tom periodu koristi ulica Druge podrinjske brigade.

Mapa za vozače automobila

Savjeti za vozače autobusa


Na mapi ispod nalazi se obavezni pravac kretanja za autobuse kroz grad, dobro obratite pažnju na pravac, da bi izbjegli nepotrebno plaćanje saobraćajnih kazni. Pored same ćuprije se nalaze dva označena parking mjesta za autobuse.
Autobusi koji dolaze iz pravca Ustiprače imaju praking odmah na ulazu u grad pored starog mosta, a za autobuse koji dolaze iz pravca Srbije na raspolaganju je parking na gradskom trgu, ispred starog mosta.

 

Mapa za vozače autobusa

 


Za svaki započeti sat parkiranja za putnička vozila plaća se 0,50 KM (0,25 EUR) a za autobuse 3,0 KM (1,50 EUR).
Dnevna cijena korišćenja parking mjesta za putničko vozilo je 5 KM (2,5 EUR), a za autobuse 15 KM (7,5 EUR). Plaćanje parkinga vrši se preko parking automata postavljenih na parkingu ispred starog mosta, kao i na parkingu u ulici Druge podrinjske brigade.


 

Turistički info centar Višegrad

Facebook like us

Pretraga

Vrijeme

 

Copyright © Turistička organizacija opštine Višegrad 2008-2014. | O nama | Impresum | Kontakt |   Web design i SEO nbgcreator