Top atrakcije

 


Višegrad i Sutjeska u najpoznatijem poljskom kulinarskom serijalu-VIDEO

Turistička organizacija opštine Višegrad, u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske, ugostila je u junu ove godine ekipu najgledanijeg poljskog tv serijala posvećenog gastronomiji „Putovati s Malkovičem“.

malkovic u visegradu


Poznati poljski novinar Robert Malkovič odlučio je da jednu epizodu svoje emisije posveti kulinarskim specijalitetima domaće kuhinje iz Višegrada, odnosno sa rijeke Drine, kao i Nacionalnog parka „Sutjeska“. U emisiji poljska publika je imala priliku da se ujedno po prvi put upozna sa turističkim znamenitostima našeg kraja. U okviru snimanja u Višegradu, nastali su kadrovi snimljeni u seoskom domaćinstvu „Stari Brod“, na rijeci Drini, na višegradskoj ćupriji, kao i u kompleksu Andrićgrad i restoranu „Zlatna moruna“.
Ovom prilikom Turistička organizacija se zahvaljuje na pruženoj pomoći u snimanju emisije vlasniku turističkog broda broda „Sonja“ i ekipi koja je spremila specijalitete za emisiju- LJubinki, Zoranu, Željku, kao i restoranu „Zlatna „moruna“.

 


Turistička organizacija Višegrad


 Povezani članci

Turistički info centar Višegrad

Facebook like us

Pretraga

Vrijeme

 

Copyright © Turistička organizacija opštine Višegrad 2008-2014. | O nama | Impresum | Kontakt |   Web design i SEO nbgcreator